Info statiuni

ski1

Skimania Gothaer
De ce Austria?
     De ce Austria?

Untitled document
Daca vrem sa caracterizam schiul in Austria iata un cuvant ceva mai greu de tradus in limba romana, neavand corespondent direct: „gemutlichkeit”. Insumeaza distractia, ospitalitatea si usurimea practicarii sporturilor de iarna! Schiatul este o traditie in Austria iar cele peste 800 ce statiuni va pun la dispozitie in total circa 20.000 km de partii de schi. Datorita programelor auxiliare si gradinitelor de schi, este o destinatie ideala pentru familii! Datorita ghetarilor, sezonul de schi tine 365 zile!

Pentru schiori, Austria poate fi considerata ideala, reprezentand o experienta memorabila atat pentru schiorii experimentati cat si pentru incepatori. Austria ofera posibilitati ideale pentru toti amatorii sporturilor de iarna, nu doar pentru schiori. Cateva zile de vacanta in Austria pot deveni memorabile nu doar datorita partiilor excelente, cat si datorita optiunilor de divertisment diversificate, de la centre spa pana la scoli de schi.

Parcuri si amenajari speciale: snowboardpark si piste de schi fond, snowparkuri pentru copii, snowtubbing, sanie, patinoar, trasee de drumetii de iarna.

Skipass

Anumite oferte de schi includ si abonamentul de schi in pret. Aceste oferte sunt specificate in tabelele de preturi de pe site. In unele regiuni Skimania poate oferi reduceri pentru orice skipass cumparat, preturile putand fi gasite in catalog. Abonamentele cu preturi integrale pot fi cumparate la fata locului. Grupurile mai mari beneficiaza de reducere si la skipass, valoare reducerii fiind specificate de fiecare regiune in parte.

Transport in regiune

Partiile regiunilor de schi mai mari din Austria sunt conectate prin skibus gratuit pentru posesorii skipass deci nu e nevoie neaparat sa aveti masina la indemana tot timpul, doar sunteti in vacanta, nu?

Cazare

Skimania va ofera variantele de cazare in pensiuni private, hoteluri si apartamente. Lungimea perioadelor ce poate fi rezervata variaza de la 3 nopti la 7 nopti, fiind specificate in tabelele de pret. Apartamentele au bucatarie sau chicineta proprie, utilate pentru numarul maxim de turisti cazati. Apartamentele se pot rezerva numai integral si vor trebui predate curate, cu inventar fara lipsa, caz in care cautiunea platita se restituie integral. Cheltuielile auxiliare sunt prezentate la fiecare oferta! Aceste preturi sunt informative, partenerii nostri isi rezerva dreptul de modificare.

De stiut

Aproape in toate regiunile de schi din Austria casca protectoare este obligatorie pentru copii! Este posibila inchirierea acestora la centrele de inchiriere echipament. Cei fara casca vor fi obligati sa paraseasca partia!
 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons