Radstadt - Altenmarkt


   Partener preferat Skimania


Distanta de la granita: 770 km
Altitudine baza: 855 m
Altitudine varf: 1571 m

Instalatii de transport pe cablu:

Regiune:  


Telecabina
3
Teleschi
3
Telescaun
2


Total partii: 17 km

Partii Dificile
600
Partii Medii
7,50
Partii Usoare
9,20


Caracteristici statiune:
BaruriPatinoarPartie saniePartie sanie nocturnaRestauranteSanie cai


LEGENDA simboluri
Statiunea Radstadt - Altenmarkt - Ski amade - Austria
  Radstadt - Altenmarkt - Ski amade
 

Untitled document

Leaganul celor mai buni schiori din lume

Fie ca Hannes Reichelt, campionul mondial in Super-G (2015), Roswitha Stadlober-Steiner sau Andreas Schifferer, personalitati celebre au coborat pe partiile din zona de schi Radstadt-Altenmarkt pe schiuri. Centrul de schi ofera partii bine pregatite atat pentru schiori, snowboarderi, cat si pentru schi fond si carving. De la partiile foarte usoare la cele mai exigente, de la incepatori pana la experti, toata lumea isi va gasi alegerea potrivita. Imparatia de iarna este potrivita in special familiilor si protejata impotriva vanturilor si este deja cunoscuta pentru partiile bine pregatite. Datorita instructorilor de schi, lifturilor moderne si facilitatilor moderne de tunuri de zapada, partiile fara zapada sau perioadele lungi de asteptare sunt lucruri din trecut. In zona Ski Amade exista un numar total de 760 km de partii si mai mult de 270 lifturi.

High "Snow"-ciety

Nu numai schiul alpin, dar si schiul fond si snowboarding -ul domina programul sportiv al Radstadt -ului. De asemenea, sunt oferite drumetii de iarna, sanius, patinaj, excursii romantice in carute trase de cai si din moment ce vizitatorul nu poate trai numai din sport, aici se servesc mancaruri de casa si internationale. Chiar in centrul sociabilitatii si al ospitalitatii, Radstadt ofera noi dimensiuni de a experimenta pentru sofisticatul turist.

Oras vechi – viata noua

Radstadt poate lauda cu istoria sa: Celtii au stabilit aceasta zona deja in secolul al IV-lea I.Hr. Carta orasului a fost conferita in 1289. Locatia strategica si comertul inflorit au facut din Radstadt un excelent punct de atractie pentru multi vizitatori de-a lungul secolelor. Biserica parohiala din orasul roman, turnul de lumini gotic, zidurile orasului bine conservate si turnurile rotunde, precum si mormantul Capuchin in fosta manastire ne fac sa simtim astazi pulsul istoriei.

Webcam:

https://radstadt.panomax.com/
https://www.feratel.com/webcams/oesterreich/salzburg/radstadt.html


Pentru informatii suplimentare:
Radstadt Tourist Board
A-5550 Radstadt
Tel: +43 6452 7472
www.radstadt.com

https://www.facebook.com/ski.radstadt.altenmarkt/
https://www.facebook.com/radstadt/
     Facilităţi de cazare în această staţiune   Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament AT5550.170, Radstadt/Sportwelt Amade
-

Descriere statiune
Untitled document

Statiunea se situeaza in inima regiunii Salzburg, la o altitudine intre 850 - 1571 m, oferind diverse activitati in timpul vacantei de iarna. Statiunea face parte din zona de schi Ski Amade, astfel se poate beneficia de un skipass combinat.

Radstadt - Altenmarkt asteapta iubitorii sporturilor de iarna cu 17 km de partii, majoritatea de nivel incepator si medium, o pista de sanius cu o lungime de 6 km, accesibil cu telecabina, care poate fi folosita si seara, deoarece este iluminata in fiecare marti si vineri si este cea mai lunga pista de sanius din regiunea Salzburg. Pe langa acestea statiunea ofera si patinoar sau cei interesati pot participa la plimbari cu sanie trase de cai. Iubitorii schi fondului pot bucura de trasee cu o lungime de cca. 150 km, astfel statiunea este un adevarat paradis pentru cei pasionati de acest sport.

Statiunea dispune de 3 telescaune, 2 telecabine si 3 teleschiuri, precum si de scoala de schi si snowboard. Puteti cucerii muntele atat din Radstadt (Königslehen), cat si din Altenmarkt (Hochbifang)!

Radstadt - Altenmarkt este regiunea perfecta pentru o vacanta pe schiuri din landul Salzburg. Este ideal pentru a descoperii beneficiile oferite de schi in regiunea Ski Amade, cu cca. 760 km de partii si mai mult de 270 de lifturi.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons