Info statiuni

ski6

Skimania Gothaer
Statiunea Swarovski Kristallwelten - Austria
  Swarovski Kristallwelten
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  TirolInstalatii de transport pe cablu:Total partii: 0 kmCaracteristici statiune:


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 970 km
Altitudine baza: m
Altitudine varf: mDescriere statiune
Untitled document

O NOUA ERA A MINUNILOR: SWAROVSKI KRISTALLWELTEN

Daniel Swarovski a fondat compania de prelucrare a cristalului in Wattens, Tirol, in 1895. Swarovski vedea in cristal  nu doar un material, ci o sursa de inspiratie. Cu aceasta viziune in minte, Lumile de Cristal Swarovski (Swarovski Kristallwelten) au fost deschise in anul 1995, cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la infiintarea companiei, ca un omagiu adus iubitorilor de cristale.

Conceptul initial apartine artistului multimedia Andre Heller, insa multi artisti celebri din lumea artei si design-ului si-au adus interpretarile proprii asupra cristalului. Folosind acest material stralucitor, au creat concepte spatiale si experimentale de interior si exterior ce se intind pe o suprafata de peste 7.5 hectare, fascinand vizitatorii de toate varstele, pe durata intregului an.
Lumile de Cristal Swarovski au devenit celebre in intreaga lume, nu in ultimul rand datorita aspectului unic – capul Gigantului se poate zari de la mare departare. Peste 12 milioane de oameni au vizitat acest loc magic, una din cele mai populare atractii turistice ale Austriei.

Camerele Minunilor

Principiul din spatele Camerelor Minunilor, in care se intra prin capul Gigantului si care se extind in subteran e inspirat din Camera Minunilor a castelului Ambras din Innsbruck. Construita in secolul al XVI-lea, aceasta camera avea un scop ambitios: sa gazduiasca o colectie universala a tuturor cunostintelor timpului sau.

Lumile de Cristal Swarovski se bazeaza pe ideea ca fiecare artist si designer poate spune o poveste diferita folosind cristalele. Artisti celebri, cum ar fi Jim Whiting, Arik Levy, Brian Eno, Tord Boontje, Lee Bul si Studio Job  au creat o camera a minunilor ce deschide vizitatorilor poarta spre lumi complet diferite. Aceste lumi sunt, in acelasi timp, spatii de intalnire cu creatorii lor, a caror personalitate artistica se releva puternic in aceste creatii.

DESCARCA DE AICI BILETUL DE INTRARE CU REDUCERE SPECIALA!!!
Prezentand acest bilet la casele de intrare 5 si 6 din Swarovski Kristallwelten veti beneficia de reducere de 10% si veti plati doar 17 EUR (în loc de 19 EUR) pentru un bilet de intrare.
Valabil pana la data de 31 decembrie 2017.
DESCHIS ZILNIC DE LA 8.30 LA 19.30 / IN IULIE SI AUGUST DESCHIS DE LA 8.30 LA 22.00 / INCHIS INTRE 7–8.11.2016


Gradina

In gradina, veti gasi locuri care radiaza frumusete, inspiratie si energie, ingrijire minutioasa, dar si legende. Un peisaj uimitor care se integreaza in mod natural peisajului alpin tirolian. Cu instalatii artistice ale unor creatori celebri, cum ar fi Bruno Gironcoli, Thomas Bayrle, Martin Gostner, Alois Schild, gradina invita vizitatorul la relaxare. Una dintre cele mai importante creatii este Norul de Cristal al designer-ului Cao Perrot, format din peste 800.000 de cristale montate manual - care, in functie de conditiile meteorologice, momentul zilei si anotimp - ofera noi si noi perspective vizitatorilor. Situate la sud de Gigant, Turnul de Joaca si terenul de joaca inovativ, proiectat de renumitul birou de arhitectura Snohetta, ofera copiilor suficient spatiu pentru aventuri de neuitat la joaca si catarat. Un alt loc deosebit este situl arheologic roman, o “Camera naturala a Minunilor”, unde se pot observa ruinele unor cladiri romane din secolul III d. Hr. Descoperirile arheologice din timpul lucrarilor de reconstructie au inclus si un tezaur de monede cu o valoare istorica semnificativa, ce si-au regasit calea spre lume dupa aproape doua milenii.

Magazinul Swarovski Kristallwelten

Vizitatorii pot ajunge la Kristallwelten Store Swarovski dupa o plimbare prin Camerele Minunilor sau direct, prin holul multimedia cu instalatia sa fascinanta de sunet si lumini. Magazinul ofera un peisaj splendid ce reuneste colectii foarte diferite si demonstreaza natura diversa a cristalului, imensa putere inovatoare Swarosvski si parteneriatul puternic cu lumea modei si design-ului.

Arta culinara

Lumile de cristal Swarovski nu hranesc doar mintea si spiritul, ci ofera si experiente culinare deosebite. Daniels Kristallwelten. Café & Restaurant serveste preparate din bucataria internationala, regional si mai ales, sezoniera, si ofera produse proprii de patiserie, proaspat scoase din cuptor.  

Un accent deosebit e pus pe ambianta. In pavilionul plin de lumina al restaurantului, oaspetii se simt ca si cum ar sta in gradina Gigantului. Barul de Cristal din Magazinul Swarovski Kristallwelten serveste, de asemenea, bauturi revigorante.
Restaurantul ?i barul sunt accesibile in mod liber tuturor.

DESCARCA DE AICI BILETUL DE INTRARE CU REDUCERE SPECIALA!!!
Prezentand acest bilet la casele de intrare 5 si 6 din Swarovski Kristallwelten veti beneficia de reducere de 10% si veti plati doar 17 EUR (in loc de 19 EUR) pentru un bilet de intrare.
Valabil pana la data de 31 decembrie 2017.
DESCHIS ZILNIC DE LA 8.30 LA 19.30 / IN IULIE SI AUGUST DESCHIS DE LA 8.30 LA 22.00 / INCHIS INTRE 7–8.11.2016


Evenimentul Gigant

Programul evenimentului Gigant include experiente culturale si creative pe tot parcursul anului. Veti gasi numeroase programe pentru copii si familii, precum si evenimente exclusive, cum ar fi festivalul de muzica de camera "Muzica in Gigant" sau "fmRiese - Forward Music Festival". Nu lipsesc nici recomandarile avizate privind tururi ghidate in lumea artei si ateliere de lucru pentru adulti.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons