Info statiuni

ski5

Skimania Gothaer
Statiunea Ski Juwel Alpbach Wildschonau (SKI JUWEL) - Austria
  Ski Juwel Alpbach Wildschonau (SKI JUWEL)
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  TirolInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
7
Teleschi
32
Telescaun
8


Total partii: 145 km

Partii Dificile
18 km
Partii Medii
78 km
Partii Usoare
32 km


Caracteristici statiune:
BaruriParapantaPatinoarPiscinaPartie saniePartie sanie nocturnaRestauranteSanie cai


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 938 km
Altitudine baza: 650 m
Altitudine varf: 2025 m     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Kaiserhof, Alpbach

 Apartament AT6311.400, Oberau/Wildschonau

 Josef, Niederau/Wildschonau

 Apartment Freischütz (WIL511), Oberau/Wildschönau

 Barbara (WIL610), Oberau/Wildschönau

 Bergjuwel (WIL551), Oberau/Wildschönau

 Hundsegghof (WIL697), Oberau/Wildschönau


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune

Hotel Alphof, Alpbach

Hotel Der Kirchenwirt, Reith im Alpbachtal

Descriere statiune
Untitled document

A inceput o noua era a sporturilor de iarna in Tirol. Statiunile Alpbachtal si Wildschonau s - au unit, astfel iubitorii sporturilor de iarna se bucura de noua regiune de schi "Ski Juwel Alpbachtal Wildschonau". Noua statiune se afla in topul primelor 10 statiuni din Tirol!

Statiunea ofera 145 km de partii bine intretinute atat pentru schiori incepatori cat si pentru schiori cu experienta (32 km de partii albastre, 78 km de partii rosii, 18 km de partii negre, 17  km piste amenajate pentru schi de tura), 47 de lifturi (7 telecabine, 8 telescaune, 32 de teleschiuri) ce vor transporta schiorii la altitudini cuprinse intre cota 650 m si 2025 m. 80% din partii pot fi acoperite cu ajutorul tunurilor de zapada. Tot aici gasiti 3 funpark - uri.

Gondola de 8 persoane functioneaza paralel cu liftul de 8 persoane, de la Inneralpbach pana la Pechalm (statia mijlocie si statia gondolei) si pana pe muntele Schatzberg. Cea mai lunga partie din statiune este "Schatzbergabfahrt" (7 km). Cei curajosi sunt asteptati cu parti potrivite pentru freeride. 

Exista un singur skipass, ”Ski Juwel Alpbachtal Wildschonau”, care este valid pentru toate lifturile din Regiunea Wildschonau si Alpbach - Seenland.

Statiunea este ideala in special pentru incepatori datorita faptului ca majoritatea lifturilor pentru incepatori pornesc din statiune. Scolile de schi ofera cursuri excelente pentru incepatori si pachete avantajoase ”Invata sa Schiezi”.

Daca va place snowboard - ul, atunci trebuie sa incercati Family Park din Schatzberg. Acesta este dotat cu obstacole pentru incepatori, dar si profesionisti. Parcul este dotat cu kickers, rails, boxes, wallride si un halfpipe de 130 m.

Schiul de tura se practica prin excelenta aici, avand in vedere ca statiunea ofera conditii ideale pentru acest sport popular: peste 100 km in Alpbachtal si peste 40 km in Wildschonau. Regiunea asteapta si practicantii de schi fond, fiind amenajate 50 km de piste.

Daca cautati si mai multa adrenalina va recomandam parcul de aventura, deschis chiar si iarna! Puteti alege dintre 27 de statii, iar pistele variaza de la 8,5 m lungime pana la 25 m. Cel mai inalt punct fiind la 32 m inaltime, ofera o panorama fantastica catre muntii Wilder Kaiser si valea Inn.

Totodata aveti posibilitatea de a schi sin in Niederau, Oberau, Kramsach si Reith. Aceste partii sunt deservite de teleschiuri, telescaune de 4 si 6 persoane, precum si telecabine de 6 si 8 persoane. In unele zile se poate incerca si schiul nocturn. In Niederau gasiti o partie cu posibilitatea de cronometrare, zona carving si un funpark pentru snowboarderi.

Statiune Ski Jewel Alpbachtal Wildschonau va oferi garantat ceva unic pentru toata lumea!
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons