Info statiuni

ski2

Skimania Gothaer
Statiunea Hochjoch-Schruns - Austria
  Hochjoch-Schruns
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prieten

Regiune:  VorarlbergInstalatii de transport pe cablu:

Telecabina
3
Teleschi
3
Telescaun
7


Total partii: 45 km

Partii Dificile
2 km
Partii Medii
9 km
Partii Usoare
31 km


Caracteristici statiune:
BaruriPartie sanieRestauranteSnow tubbing


LEGENDA simboluri
Distanta de la granita: 1109 km
Altitudine baza: 700 m
Altitudine varf: 2400 m     Facilităţi de cazare în această staţiune


Descriere statiune
Untitled document
Statiunea de schi Hochjoch, impreuna cu statiunea Silvretta Nova,  face parte din cea mai mare regiune de schi din Vorarlberg: Silvretta Montafon.
Poate fi accesata in trei feluri: din Silbertal, cu telegondola Kappelbhn, sau din Schruns cu telecabinele Zanangbahn si Hochjochbahn.  

In zona Silbertal, pe partea cealalta a versantului mai sunt cateva telesciuri, dar acestea nu apartin retelei de schi Hochjoch. Exista posibilitatea ca la sfarsitul unei zile reusite sa alunecam chiar pana la Schruns, insa in Silbertal nu se poate ajunge pe schiuri, doar cu telegondola.

Pentru snowboarderi este pregatit un funpark modern, bine dotat, dar exista si zone freeride, neatinse de ratracuri, de aproximativ de 3 km.

De sus, versantul celalalt poate fi usor accesat cu instalatiile de transport pe cablu, iar la intoarcere se aluneca prin cel mai lung tunel – partie de schi de acest gen unica in lume: 470 m.

Pentru cei care ajung in aceasta regiune de schi va recomandam partia Hochjoch Totale de 12 km (!), si partia catre Kropfen, sunt doua experiente de neuitat!

Pentru copii este construit spatiul de joaca Dreamland, cu multe jucarii, figuri din desene animate, cinematograf, casute de lemn, pista de snowtubing, etc.

Instructorii specializati in fiecare zi organizeaza programe si pentru copii, iar primele alunecari pe «covorul magic» usureaza mult procesul de invatare.
Parapanta este posibila la Hochjoch in zona de statia superioara a Sennigratliftes la 2280 m altitudine, precum si la Wormser Hutte la 2305 m altitudine. 

Sezonul de schi incepe la inceputul lunii noiembrie si tine pana la sfarsitul lunii aprilie.

Proiectul On Board, este de asemenea unicat: restaurant: bar si internet cafe la 2000 m! Aici se aduna tinerii pentru un joc x-box, sau kicker, dar si pentru accesul de internet, in total pe 12 terminale.

Un alt aspect atragator al regiunii este sistemul de oferte Blue Day, in cadrul careia putem incerca mai multe sporturi de iarna: pe langa carving, snowboard si sanius, aveti posibilitatea de a face cunostinta cu snowtube, snowcycle, snowscooter, airboard, skifox si snowblade.

Detinatorul acestui proiect este NTC, care pe langa regiunea Hochjoch mai este prezenta si in SUA si Elvetia. Contracostul unei aventuri de Blue Day este de 60 Euro/zi, care cupinde si skipass-ul, respectiv o bautura in complexul On Board.

Aceasta posibilitate este recomandata in special celor care doar acum fac cunostinta cu sporturile de iarna.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons