A. Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate, Smart TRAVEL de la Allianz-Țiriac Unit Asigurări,
este creata special pentru a te proteja pe durata calatoriilor tale in strainatate (Europa + Turcia, insemnand Europa in sensul ei geografic, incluzand insulele Mediteraneene, Maroc, Algeria, Creta, Tunisia, Libia, Egipt, Cipru, Malta, precum si Iordania, Islanda si intreg teritoriul Turciei si Rusiei, respectiv intreaga lume (fara SUA, Canada, Israel)), indiferent ca mergi la shopping, esti turist sau calatoresti in interes de afaceri sau in scopul de a lucra in strainatate.

Detalii aici

Descopera toate beneficiile Asigurarii Smart Travel de la Allianz-Țiriac Unit Asigurări aici >>

SMART TRAVEL - CONDITII GENERALE DE ASIGURARE

SMART TRAVEL- CONDITII SPECIALE

SMART TRAVEL- DOCUMENT DE INFORMARE
---------------------------

B. Asigurarea complexa a calatoriilor efectuate in strainatate Extra TRAVEL de la Allianz-Țiriac Unit Asigurări
este creata special pentru a te proteja pe durata acestora (Europa + Turcia, insemnand Europa in sensul ei geografic, incluzand insulele Mediteraneene, Maroc, Algeria, Creta, Tunisia, Libia, Egipt, Cipru, Malta, precum si Iordania, Islanda si intreg teritoriul Turciei si Rusiei. Intreaga lume (fara SUA, Canada, Israel)), indiferent ca mergi la shopping, esti turist, calatoresti in interes de afaceri. Pe langa costurile si cheltuielile medicale ca urmare a producerii unui accident sau a unei imbolnaviri imprevizibile in timpul calatoriei, aceasta asigurare acopera transportul medical de urgenta si cheltuielile de repatriere in cazul decesului persoanei asigurate, precum si pierderea financiara rezultata din anularea calatoriei din motive independente de asigurat (inclusiv riscurile de anulare a calatoriei efectuata cu avionul, daca deplasarea se efectueaza cu avionul).

Detalii aici

Descopera toate beneficiile Asigurarii ExtraTRAVEL de la Allianz-Țiriac Unit Asigurări aici >>

EXTRA TRAVEL - CONDITII GENERALE DE ASIGURARE

EXTRA TRAVEL- DOCUMENT DE INFORMARE

------------------------------


Asigurare

Allianz-Țiriac Unit Asigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Allianz-Țiriac Unit Asigurări. Allianz-Țiriac Unit Asigurări este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 97.8 mil. Lei, tintind sa se mentina un jucator important pe piata de asigurari din Romania.


Te poti distra in voie pe partie stiind ca polita de asigurare de la Allianz-Țiriac Unit Asigurări te poate proteja inclusiv pe durata practicarii in locuri special amenajate a urmatoarelor sporturi de iarna: schi, snowbording si sanius.Verificati tabelul de pret (in EUR / persoana cu varsta pana in 65 ani):
Tipul asigurarii Suma Asigurata
Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate - Smart Travel 50.000 EUR/polita
Asigurari medicale pentru calatorii in strainatate - My Travels 30.000 EUR/polita
Asigurarea Storno - doar impreuna cu pachet turistic 2.500 EUR/polita
8.000 EUR/pachet turistic de grup
Asigurarea complexa a calatoriilor efectuate in strainatate - Extra Travel Storno - 2.500 EUR/Asigurat
Storno - 8.000 EUR/pachet turistic de grup
Travel - 50.000 EUR/polita

     Asigurare de sanatate
Valabil de laPana laNr. persoane
Servicii medicale incluse: interventie in caz de accident, transport cu ambulanta de la locul accidentului la cel mai apropiat spital, examinare medicala, tratament medical, interventii chirurgicale urgente, terapie intensiva, tratament dentar in caz de urgenta pentru calmarea durerilor acute, cheltuieli necesar a fi facute pentru repatrierea medicala in Romania. In plus, sunt acoperite costurile si cheltuielile medicale ca urmare a unor acte de terorism, greve, revolte sau tulburari civile.


Asigurarea medicala de calatorie de la Allianz-Țiriac Unit Asigurări acopera inclusiv raspunderea ta civila legala si a persoanelor pentru care esti raspunzator (copii minori) in legatura cu prejudicii produse accidental si fara intentie tertelor persoane, constand in vatamari corporale si/ sau pagube la bunuri. Exemple: accidentarea tertelor persoane pe partie din culpa asiguratului, asiguratul produce in mod accidental avarii in spatiul in care este cazat.


Nu sunteti inregistrat/logat. Puteti face calculari de pret in continuare, dar pentru a crea asigurare trebuie sa fiti inregistrat. Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons