Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Zona de schi PONTEDILEGNO - TONALE
Untitled document

Zona de schi PONTEDILEGNO - TONALE
(Ponte di Legno, Passo Tonale, Temu si ghetarul Presena)

100 km de partii
28 lifturi
42 partii
2.000 m diferenta de nivel
44.000 persoane transportate / ora cu lifturi
Adamello snowpark
100% garantie de zapada cu ajutorul masinilor de zapada artificialeUntitled document100 km de partii de schi, 28 de diferite schilifturi, zapada garantata pe toate partiile:
acestea sunt locurile principale ale entuziastilor de schi. Districtul Pontedilegno - Tonale este una dintre cele mai apreciate si mai admirate locatii de schi din intreaga regiune alpina.
Situat la granita dintre Lombardia (Valle Camonica Superioara) si Trentino (Val di Sole Superioara), aceasta ofera 100 km de partii de schi unice, potrivite tuturor nivelelor, evoluand din imprejurimile naturale ale Parcului National Stelvio si ale parcului regional Adamello.

Partiile din PONTE DI LEGNO sunt destul de provocatoare prin padurile din munti. Acestea sunt legate de partiile din TEMU, foarte largi si cu o vedere panoramica. O telecabina va duce de la Ponte di Legno la Passo Tonale in aproximativ 15 minute. PASSO TONALE este usor si minunat pentru incepatori - nu sunt copaci. O alta gondola va duce la GHETARUL PRESENA, la o altitudine de 3000 m deasupra nivelului marii, cu partii dificile, unde sezonul de schi continua pana la sfarsitul primaverii.

In statiunea de schi Pontedilegno - Tonale veti gasi una dintre cele mai lungi partii din Europa: de la 3000 m de la Ghetarul Presena la 1250 m la Ponte di Legno, 11 km de schi si distractie excelenta. Pentru schiorii de astazi le place sa acorda timp sa ia o pauza si sa manance ceva in timp ce se bucura de peisajul inconjurator. Acest lucru este posibil in cabanele de munte imprastiate de-a lungul partiilor unde puteti gusta mancaruri tipice locale.Pentru iubitorii de snowboard Passo Tonale este un adevarat paradis, cu spatii uriase neatinse, unde dupa fiecare ninsoare se adun rapid snowborderii pentru a se bucura de freeride si libertate. La Passo Tonale se gaseste si Snowparkul Adamello cu un parc pentru incepatori, un parc pentru cei avansati si o pista skicross. Deasemenea sunt si multe alte sporturi si activitati dintre care puteti alege: patinoar, plimbare cu rachete de zapada, plimbare cu sanie trase de caini, excursie cu snowmobilul si multe altele.

Dupa o zi activa puteti sa alegeti dintre numeroase restaurante, baruri, puburi, discoteci, magazine.

Statiunea de schi Pontedilegno - Tonale face parte din statiunea Skirama Dolomiti Adamello Brenta cu 380 km de partii (incluzand Madonna di Campiglio - Folgarida - Marilleva - Pinzolo, Pejo, Andalo - Fai della Paganella, Monte Bondone, Folgaria - Lavarone).

CUM SE AJUNGE: cele mai apropiate aeroporturi: Bergamo - Orio al - Serio (2 ore), Verona (2.30 ore), Milano - Linate (2.30 ore) si Milano - Malpensa (3.30 ore).
Exista un serviciu de transfer cu autobuzul de pe aceste aeroporturi. Pentru mai multe informatii: tel. +39 0461 391111 (de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00). Pentru rezervare: www.flyskishuttle.com/en/Caracterisitici principale:
- Noua telecabina Presena si noul bar de schi la 3000 m: pornind de la Passo Paradiso (2585 m) la statia noua intermediara (2724 m) si ajungand la 3000 m in doar 7 minute, astfel din Passo Tonale se ajunge pe varful ghetarului in doar 12 minute si din Ponte di Legno in doar
27 minute.
- Un centru wellness pe ghetar: la noua statie intermediara, la 2.724 m, noul refugiu de munte Capanna Presena este un restaurant cu 5 camere si un centru de wellness confortabil cu sauna si hidromasaj unde va puteti relaxa in timp ce va indreptati spre ghetar.
- Diferite activitati distractive pentru copii
- Fantaski, teren de joaca pentru copii: deschis intre orele 09:00 - 17:00 situat in Passo Tonale ofera lectii de schi pentru copii, mini - club pentru copii peste 5 ani, babysitting pentru copii mai mici.
- Schi nocturn: de 4 ori pe saptamana intre orele 20:00 - 23:00 la Ponte di Legno (miercuri si sambata), la Tonale (marti si joi).

Oferte de schi in statiunea Passo Tonale - Ponte di Legno - Temu


Topicuri asociate

Stiri

"Articole: Zona de schi PONTEDILEGNO - TONALE" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons