Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Statiunile din Tirol: noutati pentru sezonul de schi 2017-2018
Untitled document

Potrivit camerei de comert locale, in sezonul precedent statiunile de schi din Tirol au cheltuit 70 de milioane de euro doar pentru imbunatatirea sistemului tunurilor de zapada. Pe langa asta, au avut un buget de 160 milioane de euro pentru imbunatatirea lifturilor si altor instalatii. Chiar daca nu asa de intens, dar vor continua imbunatatirile serioase si anul acesta.Untitled document

Ischgl
Teleschiul Palinkopf a fost construit in 1973, iar de atunci pe acest traseu au construit deja de doua ori telescaune. Acum, pentru a treia oara vor construi un telescaun bubble de  6 persoane in locul telescaunului actuale de doua persoane.

Serfaus
Satul, unde circula metrou de treizeci de ani. Metroul ramane, dar il vor reconstrui complet, va primi un design futuristic si vor mari capacitatea.

Solden
Statiunea de schi incearca sa profite de faptul ca, aici au regizat filmul James Bond (Spectre). La o altitudine de 3050 metri si pe o suprafata de 1300 m², se construieste lumea cinematografica 007 cu o vedere unica.

Innsbruck
Se construieste o noua telecabina de 10 persoane de 50 milioane de euro. Pe langa asta, se construieste si o pista de sanius lung de 8  km si cu 950 metri diferenta de nivel.Spieljoch – Fugen
In acest an, statiunea de schi si-a schimbat proprietarul, si se construieste o telecabina de 10 persoane. In anul urmator se va construi legatura intre cele doua varfuri cu sectiunile Hochzillertal-Kaltenbach, statiunea de schi care este de asemenea condusa de noul proprietar.Kitzbuhel
Liftul care a functionat timp de 34 ani, anul acesta iese la pensie. Pe locul acestuia se construieste unul de 8 persoane. S-a imbunatatit si aspectul statiunii, deoarece in loc de 19 stalpi, pentru noul lift este sufficient un numar de 11 stalpi, astfel vor fi mai putine obiecte artificiale care vor fi vizibile in statiune.

Finkenberg
Se construieste o telecabina de 10 persoane, care va parcurge traseul in 7 minute, pana la Penkenjochig, la altitudinea de 900 m.

Bergeralm - Steinach am Brenner
Unii o numesc telemix. Cabine de 8 persoane si scaune de 6 persoane, unda dupa cealalta pe calea instalatiei celui vechi. Atunci calatoria a durat 12 minute, acum vor fi de ajuns 6 minute.St Johann

Se construieste un “Expresslift” de 6 persoane din sat catre varf.

Ski Juwel (Alpbachtal-Wildschonau)
Pe langa pista de bob iarna-vara deja inaugurata, se mai construieste un lift de 8 persoane. O telecabina de 8 persoane este construita pe traseul vechi. O imbunatatire serioasa in ceea ce priveste capacitatea: in loc de 1600 persoane / ora, va fi capabil sa transporte 2650 persoane / ora!

Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Aceasta statiune de schi este mai degraba o regiune din Salzburg, aici planul este construiera unei telecabine de 10 persoane.

Hochotz
Balbachlift – ul va fi inlocuit de un teleschi. Mai mult, este in plan iluminatul partiilor pentru schi de noapte.

Hochgurgl
Hotelul Wurmkogel ar transporta turistii in loc de skibuss cu trenul pana la apropierea statiunii.

Kellerjoch
Statiunea de schi potrivita pentru familii construieste un parc de aventuri (Kinderland) pentru copii, in care se vor regasi si telecabine pentru copii.


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Statiunile din Tirol: noutati pentru sezonul de schi 2017-2018" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
radstadt 2018-1
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons