Info statiuni

ski5

Skimania Gothaer
RADSTADT – vacanta de iarna de neuitat in Ski amadé
Untitled document

Micul oras medieval, situat la 900 de metri deasupra nivelului marii, este renumit pentru conditiile de zapada si climatul insorit. Radstadt este usor accesibil prin Autostrada Tauern (A10) si este aproape de orasul Salzburg (70 km). De la hoteluri de patru stele, la B&B si case de familii, atat vanatorii de aventuri cat si expertii vor gasi cu siguranta locul cautat.Untitled document760 de km de partii, 270 de lifturi


Aici, in inima Ski amadé, schiorii isi vor putea indeplini toate visele, dorintele carverilor se vor indeplini si boarderii vor descoperi propria lor cufar cu aur: de la intermediari la moguli, de la partii de carving pana la freeride si parcuri de distractii, de la halfpipe pana la partii pentru familii. Chiar in fata usii incepe Radstadt – Altenmarkt, considerata ca un paradis veritabil de carving si pentru familii. Regiunea de sporturi de iarna, este ideala pentru familii si protejata de  vanturi predominante. Confortul este asigurat de catre cele 2 gondole moderne de 8 respectiv de 10 persoane, 2 telescaune de patru persoane si 3 teleschiuri.Un secret bine pazit, renumit demult printre “cei din interior” pentru prepararea remarcabila a partiilor.  Parasirea partiilor pentru a intra intr-un restaurant de munte, desigur face parte din orice vacanta petrecuta in Radstadt.
Skibus inclus: servicii de transfer gratuite la partiile din Radstadt-Altenmarkt, Zauchensee, Flachau si Reiteralm.Vacante de iarna, fascinante si diversificate

Scoli exceptionale de schi, snowboard si schi fond ofera cursuri atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai experimentati. Cu tenis, echitatie in manej interior, drumetii de iarna, patinoar… Radstadt nu duce lipsa nici de o varietate de alte sporturi. Cumparaturi, gustari delicioase – atat regionale cat si internationale aduc ultimele finisaje acestui taram fantastic de iarna. Pentru relaxare va recomandam centrul de spa “Therme Amadé”.Nu te vei da singur niciodata!

Ce ati zice de o expeditie de sanius traditionala si plina de viata? Pista de sanius lunga de 6 km si iluminata va va oferi o experienta unica,  si de neimaginat. Este, intamplator, cea mai lunga pista iluminata in Salzburg Sports World si singura care “va inalta” pana la varf. Deci, este doar o chestiune de “da-mi un sut” la altitudinea de 1.557 metri, apoi “fii pe faza”, dupa care incepe distractia glorioasa: gonesti pe pista de sanius iluminata, de 5 – 6 metri latime. De indata ce ati terminat distractia cu sania de doua locuri, pe pista cu o diferenta de nivel de 727 m, urmatoarea runda de distractii deja este pregatita sa se inceapa.Deci, visezi la o plimbare romantica prin satul glorios de iarna, cu sania trasa de cai? Foarte bine, incepem sa pregatim caii pentru aceasta plimbare!

Mai multe informatii: Radstadt Tourist Office, A 5550 Radstadt
Telefon: +43 6452 7472; Fax: +43 6452 6702;
Internet: www.radstadt.com; e-mail: info@radstadt.com


Topicuri asociate

Stiri

"Articole: RADSTADT – vacanta de iarna de neuitat in Ski amadé" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons