Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Noutati in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental 1.
Untitled document

Cu 90 de telecabine si teleschiuri, 284 de km de partii pentru toate nivelele de pregatire - aproape toate cu echipament de zapada de ultima ora (dintre cei 229 km de partii, 120 de km pot fi pregatiti pentru schi in doar 3 zile) - si 77 de cabane / hutte confortabile alpine, SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este una dintre cele mai mari si mai moderne statiuni de schi din lume.Untitled document

1977–2017: 40 de ani de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental
SkiWelt-ul era un proiect al comunitatii, fondata de ganditorii vizionali si regionali care a continuat sa actioneze ca un motor al unei intregi regiuni. In consecinta, mai mult de jumatate de miliard de euro au fost investite in mod durabil in regiune inca din 1977 de companiile de telecabine SkiWelt si au fost create nenumarate locuri de munca. In 1977 telecabinele celor sase sate dintre Brixental si Wilder Kaiser au fost legate intre ele pentru a forma zona de schi SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Astazi SkiWelt este una dintre cele mai mari si mai moderne statiuni de schi din lume; este, de asemenea, una dintre cele mai de succes destinatii de schi din lume. Tot in 1977 a fost eliberat primul skipass combinat valabil in intreaga zona de schi. Dupa cateva ierni blande cu zapada putina, primele sisteme de zapada artificiala au fost instalate in anii 1990 si au fost extinse de-a lungul anilor. Intre timp, au fost construite 15 rezervoare de zapada, intotdeauna respectand natura si sistemul ecologic.


 
SkiWelt a fost numit "Statiunea de schi ecologica al anului"
World Snow Awards, gazduit de cotidianul britanic The Telegraph, a avut loc in Londra, unde statiunea SkiWelt a fost premiata. Pentru jurnalistii internationali nu au fost importante marimea, confortul, facilitatile si calitatea partiilor din statiuni. Au pus accent pe aspectele de mediu din punct de vedere al marimii si efortului. Au existat o serie de masuri care au castigat juriul. De exemplu, a fost recunoscuta atentia speciala acordata mediului in cazul tuturor proiectelor de constructii, care au fost urmarite indeaproape de expertii in domeniul conservarii. Apoi, utilizarea sporita a energiei solare la SkiWelt: telescaunul "Sonnenlift" din Brixen, de exemplu, este alimentat cu energie solara 100%.

Noutate pentru sezonul  de iarna 2017-2018, un sistem complet de management al partiei, controlat de GPS, care ajuta la pregatirea si intretinerea partiilor din punct de vedere a zapezii optime de catre masinile de zapada. Toate partiile au fost masurate vara si pot fi acum ingrijite cu precizie: nicaieri zapada nu este prea multa sau prea putina. Rezultatul acestui sistem nou de management al zapezii este o economie enorma a zapezii si a energiei produse.

SkiWelt investeste 500.000 de EURO intr-un nou sistem de masurare a zapezii
Gestionarea zapezii cu economii de resurse: noul sistem de masurare a adancimii zapezii reprezinta o contributie majora la gestionarea zapezii cu economii de resurse. Este vorba despre producerea zapezii intr-o maniera mai eficienta, mai eficienta din punct de vedere al costurilor si economic din punct de vedere a resurselor; aceasta investitie este o alta componenta cheie in managementul de zapada si economisire a energiei de catre SkiWelt. Sistemul de gestionare a zapezii de la SkiWelt ofera echipamente de zapada de ultima ora, 15 rezervoare de zapada aproape naturale si acum masurarea adancimii zapezii.

Oferte de schi in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Noutati in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental 1." | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons