Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
Ischgl: noutatile sezonului 2017/18
Untitled document

In data de 25 noiembrie 2017 va avea loc concertul legendar Top of the Mountain Opening deschisa de artista germana de renume, Andrea Berg cu care va incepe sezonul de schi la Ischgl. Noutati pentru sezonul de iarna 2017/18: Telescaunul Palinkopf D1 cu 6 locuri  cu zgomot si vibratii scazute, Premiul pentru Circuitul Cotrabandistilor de aur pentru “Cel mai bun circuit de schi in 2017” si pauze de gustari minunate in restaurantul modernizat Alp Trida.Untitled document

Incepand cu sezonul de iarna 2017/18, vor fi incluse noi atractii in zona de schi din Ischgl. Adeptii sporturilor de iarna se vor bucura de traseu cu zgomot si vibratii scazute pana la varful Palinkopf cu telescaunul nou Palinkopf D1 cu 6 locuri, scaune individuale mari, proiectate ergonomic si incalzite. Totul cu un design unic, deoarece liftul Palinkopfbahn a fost complet renovat. Inca un lucru in plus: spatele scaunelor este decorat cu cantaretii concertelor Top of the Mountain. Inca o noutate: cei care participa la Circuitul Cotrabandistilor de aur, cu o distanta totala de 59 km, din care 35.7 km pe partii si 23.3 km cu telecabina, si o diferenta de nivel de 6.463 metri, fiind nu doar unul dintre cei mai lungi circuite de schi din lume, dar si “Cel mai bun circuit de schi 2017” votat de skiresort.de. Adeptii sporturilor de iarna carora le va fi foame, cu siguranta vor gasi mancaruri delicioase si o atmosfera placuta in restaurantul modernizat Alp Trida. Datorita noului rezervor Viderboden, avand o capacitate de 52.000 m², instalatiile de zapada artificiala au fost imbunatatite. In data de 23 noiembrie 2017, Ischgl va incepe sezonul de iarna mai devreme decat oricand. Arena Silvretta este deschisa pana 1 mai 2018.

Vedete germane in Ischgl

In acest sezon se va pune accent pe muzica germana: sezonul de iarna incepe in 25 noiembrie cu concertul legendar “Top of the Mountain Opening” cu vedeta germana Andrea Berg. De la ora 18:00 cantareata cea mai de success din Germania va oferi un spectacol nemaipomenit pe scena in aer liber cu piesele precum "Du hast mich tausendmal belogen" (You've lied to me a thousand times) sau "Die Gefühle haben Schweigepflicht" (The feelings are bound by secrecy). La concertul “Top of the Mountain Easter Concert” pe 1 aprilie 2018, Max Giesinger va urca pe faimoasa scena Idalp, la 2.320 metri deasupra nivelului marii de la ora 13:00.  Concertul va fi plin de emotii, versuri cantate impreuna cu vocea sa unica. Programul contine: Hituri celebre, precum "80 Millionen" (80 million), "Wenn sie tanz" (When she dances) or "Roulette". Apoi, lucrurile devin si mai spectaculoase la concertul de incheiere a sezonului: in data de 30 aprilie Helene Fischer, cea mai de success cantareata in Europa in acest moment se va urca pe scena Idlap pentru a sarbatori finalul sezonului de schi impreuna cu mii de fani cu un spectacol uluitor. Spectacolul va contine: Cele mai de success melodii, precum "Heartquake", "Only with you", "I want to feel this fever... again and again", "Rollercoaster" si desigur, megahit-ul "Breathless through the night".

Relaxati-va confortabil cu un design unic: noul telescaun Palinkopfbahn

Datorita noului lift Palinkopfbahn, in acest sezon fanii sporturilor de iarna pot astepta la o calatorie foarte linistita si confortabila “de clasa I” pana la varful Palinkopfbahn. Vechiul telescaun cu 4 locuri a fost demontat dupa 20 de ani si inlocuit cu un telescaun de ultima generatie cu 6 locuri (sistem de cablu D-Line) fabricat de compania Doppelmayr, avand o capacitate de 2.800 de persoane / ora. Element unic: de la bariera de intrare pana la scaunele extrem de confortabile, telecabina Palinkopfbahn cu zgomot si vibratii reduse, ofera un design foarte bine gandit. Punctul culminant al cate celor 6 locuri, 89 in total: partea din spate ale scaunelor individuale extra largi (52 cm), proiectate ergonomic si incalzite sunt decorate cu pozele vedetelor de la concertele anterioare Top of the Mountains. Siguranta optima este asigurata de barele de protectie. Terminalul inferior (2.413 metri) este situata langa Restaurantul Schwarzwand in inima Arenei Silvretta. De aici, telescaunul va transporta adeptii sporturilor de iarna pana la unul dintre cele mai frumoase si inalte locuri din statiunea de schi, varful Palinkopf, cu o diferenta de nivel de 440 m. Terminalul superior este situata la 2.853 metri. De asemenea, noutate: privelistea minunata in timpul urcarii. Din cauza noului rulaj de cablu, se putea desfiinta cinci dintre vechiul amplasare a stalpilor si au fost dezmembrate 400 m de bariera de avalansa si inlocuite cu un sisitem care poate fi controlat de la distanta pentru a declansa temporar avalansele.  Bine de stiut: dupa aproximativ 20 de ani de folosire si aproximativ 12 milioane de ture in Ischgl, vechiul telescaun de 4 persoane si-a gasit o noua casa in Finlanda.

Cel Mai Bun Circuit in 2017: Castigatorul premiului Circuitul Contrabandistilor de Aur

Castigator si profitabil in acelasi timp: Circuitul Contrabandistilor de Aur a fost votat ca si “Cel Mai Bun Circuit in 2017” de catre skiresort.de in primul sezon. Acesta se desfasoara in doua tari (Austria/Elvetia) si este unul din cele mai lungi piste de schi cu 35.7 km de partii, 23.3 km calatorii cu telecabina si diferenta de nivel de 6.463 m. Numele circuitului va spune la ce va puteti astepta, deoarece precum toate regiunile de frontiera, Paznaun era de asemenea o regiune populara de contrabanda. Contrabandistii care cunosteau regiunea, carau in rucsacurile lor mai ales unt, branza si blana care cantarau si peste 50 de kilograme, pana la Samnaun din vecinatate, iar de aici au adus acasa cafea, orez, faina, tutun, zahar si mirodenii. La competitia “Cel Mai Bun Circuit in 2017” se numarau doar kilometrele, fara nici o presiune de timp. Sfat: cei care termina cu success circuitul si au urmarit cu aplicatia gratuita iSki Ischgl, pot castiga o multime de premii, deoarece vor fi extrase premii zilnice printre toti concurenti.


Oferte de schi in Ischgl
Cuvinte cheie: ischgl schi in austria tirol ski
Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Ischgl: noutatile sezonului 2017/18" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons