Info statiuni


Dolomiti Superski: dezvoltari de 90 de milioane de euroUntitled document


In luna noiembrie a inceput al 45-lea sezon in regiunea de schi din ce in ce mai contectata si modernizata, Dolomiti Superski din Italia. Si anul acesta au cheltuit mult pentru modernizare. Din suma totala de 90 milioane de euro aproximativ 25 de milioane de euro au cheltuit pentru imbunatatirea tunurilor de zapada.
Untitled document
Dupa cum se vede in tabelul de mai jos, se vede cat de dificil este sa enumeram dezvoltarile ce au avut loc in statiunile de schi din Dolomiti Superski. Totusi noi vom incerca si in urmatoarele saptamani sa prezentam in detaliu dezvoltarile care au avut loc in statiunile de schi. Pana atunic, va prezentam o lista cu dezvoltari realizate:
STATIUNE DE SCHIDEZVOLTARICORTINA D’AMPEZZOTofanaModernizarea telescaunului "Gilardon-Roncato”


 


Modificarea partiilor, pregatind la Campionatul mondial de schi alpin din 2021


 


Partie noua: "Panorama Druscie"


 KRONPLATZ - PLAN DE CORONESValdaoraTelecabina cu scaune "Arndt" a primit un design nouSt. Vigil in EnnebergLiftul "Transbronta" a primit noi cabine de 12 persoaneBrunico/BruneckLUMEN, muzeu fotografic montan si alpin, restaurant si sala de conferinta cu o capacitate de 200 de persoaneALTA BADIACorvaraNoua telecabina cu scaune de sase persoane „Roby”San LeonardoAdaugarea unei partii usoare la "Santa Croce"ColfoscoPasaj pentru trecerea la partia „Frara”VAL GARDENA/ALPE DI SIUSISeiser AlmNoua telecabina cu scaune, „Mezdi”Val GardenaPrelungirea partiei  „Charly”


 


Prelungirea partiei  „Colraiser”VAL DI FASSA/CAREZZAVigo di FassaNoua telecabina cu scaune de patru persoane "Pian Pecei-Ciampedie”Pozza di FassaRemodelarea ascensorului „Aloch” si a partiei de curseCarezza„Paolina”, Construirea rezervorului de apa a 40.000 m³ARABBA/MARMOLADAMarmoladaWifi gratiut in toate telecabinele3 ZINNENVersciacoNoua telecabina cu scaune de sase persoane "Mittelstation"SestoRenovarea generala a liftului „Monte Elmo”


 


Partie noua: „Signaue II”Croda RossaNou rezervor de apa: "Croda Rossa" cu o capacitate de 95.000 m³VAL DI FIEMME/OBEREGGENAlpe CermisPista noua „Busarella”, si cabana: “Lo Chalet”BellamontePrelungirea partiei "Castelir"Carezza„Chalet 44”, cabana nouaPredazzoA inceput construirea noului rezervorului de apa a 60.000 m³SAN MARTINO DI CASTROZZA/ROLLE-PASSSan Martino /CesLift nou de 10 persoane "Colbricon Express”Alpe TognolaTunuri de zapada si noi legaturi de partii (Cima Tognola - Cigolera slope)GITSCHBERG JOCHTAL - BRIXENVals JochtalNou Funride & Family Park


 


Lift nou de 10 persoane: "Ski Express"


 


Partie noua (23, Wastl Huber)BrixenPlose: a inceput construirea unei rezervorului de apa a 70.000 m³Schi in Italia


Dolomiti Superski
Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Dolomiti Superski: dezvoltari de 90 de milioane de euro" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons