Info statiuni

ski7

Skimania Gothaer
3 motive să cumperi schiuri second hand
Untitled document

Sporturile de iarnă sunt minunate, însă mulți ezită să le practice din pricina costurilor ridicate ale echipamentelor şi ale abonamentelor plătite pentru accesul pe pârtie. Totuși există o variantă accesibilă, achiziționarea de schiuri şi accesorii second hand. Această opţiune are numeroase avantaje, despre o parte dintre acestea ne-am propus să discutăm în rândurile următoare.Untitled document

Îţi permit să te bucuri de un sport frumos fără să plăteşti mult

Trebuie să recunoaştem că practicarea acestui sport poate pune presiune pe buget. Un echipament complet poate ajunge la câteva mii de lei, dacă se adaugă și costul plătit pentru instalații și acces pe pârtie, un sejur de cateva zile la schi poate fi comparat cu o vacanță all inclusive într-o stațiune exotică. Costisitoare poate fi considerată şi varianta de închiriere, în special dacă îţi planifici să mergi pe pârtie tot sezonul. Alternativa de schiuri second hand îţi oferă oportunitatea de a practica sportul preferat, cu costuri considerabil mai mici. Pentru un echipament complet, de firmă second hand, poți plăti doar jumătate din prețul echivalentului nou. Schiurile second hand comercializate în magazinele specializate în acest sens sunt atent verificate şi nu au probleme, asigurând aceleaşi performanțe ca şi variantele noi. Astfel de magazine comercializează doar articole conforme, produsele nu prezintă defecte și nu sunt supuse uzurii excesive.

Achiziţionezi echipamente care nu îţi vor produce disconfort

Ca şi în cazul unei perechi de pantofi noi şi clăparii noi pot produce senzaţie de disconfort, până ce materialele ce căptuşesc interiorul vor lua forma piciorului. Achiziţionând clăpari second hand astfel de neplăceri vor fi evitate. La fel se întâmplă şi în cazul schiurilor, cele noi pot produce disconfort , până ce utilizatorul se obişnuieşte cu ele,  însă în cazul celor rulate această senzaţie nu există. Echipamentele de schii sunt construite cu maximum de responsabilitate şi sunt făcute să dureze, dealtfel cei ce comercializează schiuri second hand nu îşi doresc să pună în pericol siguranța personală a utilizatorilor şi de aceea nu pun în vânzare accesorii neconforme.

Schiurile refolosite pot fi revândute ușor

În cazul adulţilor, lucrurile sunt destul de simple, schiurile second hand putând fi utilizate pentru mai mulţi ani. Dacă vorbim de copii lucrurile sunt delicate, întrucât picioarele acestora cresc rapid, iar clăparii, beţele şi schiurile nu se mai potrivesc de la un an la altul. Varianta second hand nu vine doar cu avantajul costurilor reduse, produsele astfel achiziţionate - utilizate doar câteva luni - pot fi ușor revândute. Practic, această alternativă oferă ocazia de a practica unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă cu costuri reduse.


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: 3 motive să cumperi schiuri second hand" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons