Info statiuni

ski4

Skimania Gothaer
Hermann Maier a divortat...
Prima data in luna mai 2007 au aparut zvonurile ca Hermann Maier v-a pleca de la Atomic si incepand din acest sezon va concura in echipament Head. Imediat dupa aceea au inceput o serie de testari  pe ghetarele din Austria, iar la sfarsitul lunii s-a luat decizia finala: un "divort" dureros de partenerul vechi in favoarea Head.


Ziarele austrieci sublinieaza ca Maier a luat o hotarare riscanta si neinfricata, luand in considerare ca la varsta de 34 de ani incearca sa recastige reputatia pierduta in ultimii ani, in special dupa accidentul grav de motocicleta. Maier pleaca dupa 11 ani de colaborare cu Atomic, in decursul careia a participat la 227 de concursuri, din care a castigat 51. In aceasta perioada niciodata nu a concurat pentru alti producatori de echipament de schi.

Contractul intre Hermann Maier si Atomic a expirat la sfarsitul lunii aprilie, iar producatorul a dat de inteles ca in aceste conditii nu mai doreste sa prelungeasca colaborarea. Probabil ca aceasta decizie a fost influentata si de faptul ca Atomic a incheiat un sezon excelent, iar Maier in tot sezonul nu a reusit sa obtina decat un loc 3, intr-o cursa de Super G, la  Hinterstoder.

Atomic a declarat intr-un comunicat de presa ca le pare rau de plecarea lui Maier, dar n-au uitat sa sublinieze ca discutiile au esuat din cauza ca n-au ajuns la un numitor comun asupra aspectelor financiare. Ei au declarat ca: "traim intr-o periada dificila in care fiecare banut conteaza si in aceste circumstante n-avem posibilitatea de-a plati mai mult pentru Maier". Dupa parerea lor, au oferit salarul maxim luand in considerare posibilitatile financiare proprii.

In sezonul trecut sportivii Atomic au reusit sa castige de 41 de ori, pana cand echipa cea noua a lui Maier (Head), a reusit sa obtina doar doua victorii in concursurile barbatilor. Cei doi sportivi castigatori de la Head -  Bode Miller si Didier Cuche - incepand de acest sezon vor fi coechipierii lui Maier, impreuna cu un alt nume cunoscut, Marco Buchel.

Un alt factor de decizie pentru Maier, a fost exemplul lui  Didier Cuche, care doar in sezonul trecut s-a mutat la Head, in urma caruia a reusit cel mai bun sezon din cariera. Pentru Hermann Maier (34) sezonul trecut a fost  o mare dezamagire, deoarece a terminat pe locul 19 in Cupa Mondiala... Sa vedem ce va reusi in acest sezon!


Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: Hermann Maier a divortat..." | 1 comentariu
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


Re: Hermann Maier a divortat... (Punctaj: 1 )
de Iuliu la Miercuri, 10 Octombrie 2007 22:30
(Informatii despre user | Trimiteti un mesaj)
eu stiu? fiecare sportiv ajunge la varsta cand trebuie sa se lase...
Maier, timp de 10 ani a castigat aproape tot ce s-a putut, dar a ajuns si el la o varsta, cand ar trebuie sa se gandeasca la o retragere eleganta... mai ales ca nu cred ca nu-si permite asta dpdv financiar... de ce nu se poate face asta, (edited) a facut TOMBA la Yong Pyong? Plângând sau foarte trist 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons