Info statiuni

ski6

Skimania Gothaer
Confidentialitate
     Confidentialitate

Untitled document
Editorul si administratorul portalului www.skimania.ro SC GABZSO SRL respecta si apara datele si informatiile cu caracter personal a tuturor celor care au intrat in contact fie pe calea internetului, fie cu personalul calificat al firmei. SC GABZSO SRL isi asuma responsabilitatea pentru cei care in timpul vizitei portal-ului au oferit date si informatii cu caracter personal.

Accesul pe www.skimania.ro este liber si neingradit, vizitatorul nefiind obligat in niciun sens a oferi date personale. Toate  informatiile de pe portal sunt gratuite, ele putand fi accesate liber fara a avea nevoie de o inregistrare prealabila.

In urma vizitelor pe portalul nostru se aduna automat urmatoarele informatii: adresa IP a vizitatorului, data si ora vizitei, paginile vizitate, sistemul operational si browserul folosit. In schimb aceste date sunt folosite exclusiv pentru date statistice. Adresa IP nu este utilizata cu niciun alt scop.

Inscrierea ca membru pe acest portal implica inregistrarea unor date personale. www.skimania.ro se obliga sa nu divulge date personale ale membrilor Skimania unor terte persoane. Aceste date vor fi folosite doar pentru validarea calitatii de membru, in relatie contractuala sau conditiile legii daca este cazul.

Pe portalul www.skimania.ro vizitatorul se poate inregistra de buna voie buna si nesilit de nimeni la serviciul newsletter. In mesajele acestor newsletter-uri sunt expuse conditiile, prin care cei care doresc pot sa renunte la acest serviciu – dezactivarea acestui serviciu se poate face printr-un sigur e-mail.

Prin inscrierea in portalul nostru sunteti de acord sa primiti mesaje pe care Skimania le considera de interes public sau informatii comerciale din partea portalului Skimania, partenerilor sau clientilor/membrilor sai si nu pot fi considerate mesaj nesolicitat.

Prin intermediului portalului www.skimania.ro vizitatorii pot comanda diferite produse. Date personale (nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail) sunt folosite doar cu scopul livrarii produselor, nu sunt nicidecum predate unei a treia parti.

Rugam membrii Skimania sa manifeste bun simt si decenta la adaugarea unor materiale noi precum si la comentarea unor materiale deja inscrise. Abaterile pot fi sanctionate prin retragerea calitatii de membru, fara posibilitatea de reinscriere. Pentru orice sugestie sau nelamurire, va rugam sa ne contactacti la info@skimania.ro

Continutul de pe portalul www.skimania.ro este proprietarea SC GABZSO SRL si folosirea acestuia fie ea in forma online sau offline nu este ingaduita fara permisiunea conducerii firmei. MAI MULTE DETALII

In cadrul portalului www.skimania.ro exista numeroase referiri si trimiteri catre alte pagini web. Pentru aceste pagini, cu serviciile si informatiile aferente SC GABZSO SRL nu isi asuma raspunderea.

Notificare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. GABZSO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs.  ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este furnizarea serviciilor turistice. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarii serviciilor turistice. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai unitatilor de cazare.

Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa NSPDCP sau justitiei, in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul de agentie.

Prelucrarea notificata de S.C. GABZSO S.R.L. avand ca scop furnizarea de bunuri si servicii a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (17445). 
 
 
Portal partener outdoormania.ro
Statiuni de vara in Austria
Ofertele outdoor ale zilei


Catalog |Contact | FAQ | Termeni si conditii | Confidentialitate | Recomandare | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C
Statistici | Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Documente oficiale | design by: creyons